Varna24.bg. В този кабинет на Професионална гимназия по текстил и моден дизайн

...
Varna24.bg. В този кабинет на Професионална гимназия по текстил и моден дизайн
Коментари Харесай

Професионалната гимназия по текстил и моден дизайн във Варна с нова придобивка

Varna24.bg. 

" В този кабинет на Професионална гимназия по текстил и фешън дизайн нашите  възпитаници ще се образоват, ще творят нови визии, ще получават познания и умения, с цел да бъдат по-късно готови и да се осъществят в тази специалност. Наш посетител е артиста и режисьора от Държавен куклен спектакъл Варна, който ще бъде кръстник на новата ни облага, тъй като е доста значимо да поддържаме връзка с действителния бизнес, с хората, които са консуматори на нашия труд и вашите услуги.

Вие ще би трябвало да създавате визията, която режисьора има в своята визия за дадения персонаж и вие ще би трябвало да се преценявате с неговите условия. Тук измежду вас са както ваши съученици по този начин и наши сътрудници, които като се изключи че се занимават с преподавателска работа се занимават и в областта на театъра. Те имат по-голям взор върху работата и на артиста, и на режисьора и върху основаването на визията ", показа при откриването на кабинета инж. Людмила Начева, шеф на гимназията. 

" Много се веселя за оказаната чест и благодаря за нея. Имате прелестен кабинет, изработен с доста усет и има всички условия тук да се случват прелестни неща. Това зависи от вас, от всички вас, от вашите преподаватели и от вас самите. Едно от значимите неща в театралната режисура е точно грима и прическата, тъй като те дават последния щрих на едно зрелище, те по този начин да кажем са черешката на тортата във всеки театър. Така че, това което вършиме вие и ще вършиме, е доста значимо. Тук съгласно мен има всички условия това да се случва. И още повече някой беше споделил, че хубостта ще избави света, вие имате тук опцията да вършиме доста красиви неща. На добър час! ", приветства възпитаниците на учебното заведение, бъдещи фризьори и гримьори, акторът Стоян Стоянов. 

Той връчи благодарствена грамота от Варненския куклен спектакъл към преподавателите и учениците.

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР